رویاپردازی به مثابه واقعیت

من فکر می‌کنم تعداد قابل توجهی از‌ آدم‌های این‌جا، کارگران پاره‌وقت و مسافران تمام‌وقت هستند. بله آن‌ها رویاپردازان حرفه‌ای هستند و تمام وقت رویاپردازی می‌کنند… به نظر من واقعیت به شکل‌های مختلفی خودش را به ما نشان می‌دهد که بی‌تردید رویاپردازی یکی از آن‌هاست.

– یک رانندهٔ لیفتراک

.

I think there’s a fair amount of the population here who’re full time travelers and part time workers. So, yes those are the professional dreamers, they dream all the time… I think that there’re many different ways for the reality to bring itself forward, and dreaming is definitely one of those ways.

- a forklift driver

.


با توجه به فیلتر بودن بامدادی در ایران، لطفا مطالب آن‌را از طریق اشتراک در خوراک آن پی‌گیری کنید. استفاده از مطالب و عکس‌های منتشر شده در وبلاگ‌ها و فوتوبلاگ‌های من به شرط «نقل قول دقیق»، «ذکر ماخذ» و «ارجاع لینک به اصل پست» بلا مانع است.

19 دیدگاه در رویاپردازی به مثابه واقعیت

  1. آزاده می‌گه:

    بارها اين رو تجربه كردم. رؤياها قدرت عجيبي دارن، هميشه آماده محقق شدن هستن!

  2. شبنم می‌گه:

    دوستان:
    آمریکا بزرگترین تروریست تاریخ بشریت تاکنون هزاران نفرمسلمان از جمله کودکان را با بمب و هواپیماهای بدون سرنشین به قتل رسانده است . اخیرا» با حقه «دخالت بشردوستانه» و با حمایت مشتی اوباش ایرانی نما از جمله :
    آرش نراقی – مهرداد بروجردی – عباس میلانی – نیره توحیدی – علی افشار – آذر نفیسی – رضا براهنی – نادر هاشمی – رضا افشاری – احمد صدری – علی بنوعزیزی – فرزین وحدت – گلی تهرانی – فائقه شیرازی – آزاده کیان – خسرو خاور – افساری (دانشگاه تهران – بخش مطالعات جهانی ) و چند ایرانی خودفروش دیگر.

    به لیبی حمله کرد که تعداد بیشماری از مردم لیبی از جمله کودکان به هلاکت رسیدند و لیبی یک کشور نمونه آفریقا با آموزش و بهداشت رایگان در عرض مدت کوتاهی به مشتی سنگ و خاک تبدیل شد که آفریقا همچنان زیر چکمه های مشتی اوباش غربی باقی بماند و دوباره به اسارت استعمار گران آمریکایی و اروپایی درآید.
    در دو روز گذشته خبرگزاری ها خبر دادند که اوباما این جنگ صهیونیستی را شدت داده و خانواده قذافی از جمله نوه های قذافی را با سبعیت تمام با کمک بمب افکن های خود به قتل رسانده است.
    Nato is facing urgent questions about the legality of its air strike on a Gaddafi family compound at the weekend, which the Libyan government said had killed the leader’s second youngest son, 29-year old Saif al-Arab, and three grandchildren under 12. The grandchildren were not named.

    http://www.guardian.co.uk/world/2011/may/01/gaddadi-family-deaths-reinforce-doubts
    مرگ بر جنایتکاران .
    کشورهای مسلمان تا کنون چه حرکتی علیه اینهمه جنایت علیه بشریت کرده اند؟ مردم کشورهای مسلمان چه کاری برای جلوگیری ازقتل عام مسلمانان کرده اند؟ چرا مردم مسلمان که بیش از یک بلیون نفر هستند به خیابانها نمی ریزند؟ چرا اینگونه بزدل تماشاگر شده اند؟ ما از سران دول مسلمان انتظار داریم که جبهه ای محکم علیه جنایتکاران که روزانه مردم ما را به قتل می رسانند و به زنان و مردان و کودکان **تجاوز** میکنند – جسمی و روحی و مالی – امروز تشکیل شود که فردا دیر است. مسلمانان باید اختلافات پوچ و بی معنی که توسط امپریالیسم و صهیونیسم و مهره های تروریست آنان بین آنان بوجودآورده اند را کنار بگذارند و دست در دست هم برای بیرون راندن این جنایتکاران بهر قیمتی که شده است با هم همکاری کنند. ما از اینهمه **سکوت** خسته شده ایم. امروز باید این جبهه تشکیل شود. متجاوزین باید امروز از منطقه بیرون روند. اگر سران دول مسلمان از عهده اینکار بر نمی آیند بهتر است گورشان را از این ممالک گم کنند و از کشور خارج شوند زیرا ما شهروندان می توانیم با ایجاد جبهه ای در مقابل این آدمکشان بایستیم و این سگ های هار را از منطقه و کشورهایمان بیرون کنیم. مسلمانان تا چند سال باید اینهمه ** خفت ** را بپذیرند؟

    مسلمانان تا چه مدت می خواهند در مقابل دروغ های غرب که مسلمانان را تروریست معرفی می کند و یازدهم سپتامبر که یک عمل تروریستی خانگی بود و به دروغ به مسلمانان و بن لادن **عامل سازمان سیا** نسبت داده شد بی تفاوت باشند؟
    مردم آمریکا توسط پروپاگاندای رسانه های صهیونیستی هیچ گونه شناختی از مسائل ندارند و مانند عروسک های کوکی به بازی گرفته شده اند. مردم آمریکا خود در این جنایات علیه بشریت *شریک * سران دول خود هستند. بعد ازبر مسند نشاندن رییس جمهور جنایتکار سیاهپوست توسط لابی اسراییل ، سیاهپوستان هم، اکنون از این جنایات حمایت می کنند. لیبرال های «چپ» و «چپ» قلابی آمریکا هم با این جنایات همراه است. چرا مسلمانان برای منافع خود باهم همکاری نمی کنند؟

    بعد از پخش خبر به قتل رساندن خانواده قذافی ، اوباما جنایتکار جنگی ، برای مخدوش کردن افکار عمومی دست به دروغ دیگری زد که مردم جاهل آمریکا را به *وجد* آورد . بنابراین با پخش خبر زیر اوباما سعی دارد از شدت انعکاس جنایت علیه بشریت خود و مردم آمریکا و بطور کلی غرب بکاهد. در فرهنگ آمریکا کشتار مردم را بعنوان *عدل* و *حقوق بشر* به افراد جاهل می فروشند.
    Osama bin Laden, hunted as the mastermind behind the worst terrorist attack on U.S. soil, has been killed, President Obama announced tonight. The president called the killing of bin Laden the «most significant achievement to date» in the effort to defeat al Qaeda.
    «Justice has been done,» Obama said.
    این رویایی بیش نیست که بعنوان واقعیت به مردم می خواهند بقبولانند.

    دوستان: کشته شدن دوباره بن لادن چیزی جز **دروغ** نیست. بن لادن در سال 2001 توسط شخصی بنام *عمر شیخ * که از عاملین خودشان بود به قتل رسید. سازمان سیا قتل او را مخفی نگه داشت تا از بن لادن و القاعده که *وجود خارجی ندارد* برای پیشبرد دروغی دیگر یعنی * جنگ علیه ترور * نهایت استفاده را ببرد. بهمین منظور نوارهای متعدد – ابتدا ویدئو و بعد صوتی در زیر زمین سازمان سیا – ساخته شد و بخورد مردم جاهل داده شد.
    من قبلا» این موضوع را در همین سایت نوشته ام. در ضمن یاد آور شدم که جسد بن لادن در فریزر نگهداری می شود که در موقع لازم از آن استفاده کنند. اکنون آنموقع *لازم* رسیده است زیرا اکثر مردم با اطلاع دنیا از کشته شدن بن لادن با خبرند زیرا مشرف ، بی نظیر بوتو و دو سال پیش شوهر بی نظیر بوتو یعنی *علی زردری* از کشته شدن بن لادن خبر داد. لطفا» ویدئوی مصاحبه فراست با بی نظیر بوتو را که لینک آن در زیر آمده است را از نظر بگذرانید . او در 2.18 دقیقه از کشته شدن بن لادن توسط عمر شیخ پرده بر می دارد. باید گفت احمق خودتان هستید.
    جوانان تهی از هرگونه دانش حاصل سیستم نئولیبرالیسم آمریکا، از خبر کشته شدن بن لادن برای بار دوم ، در مقابل کاخ سفید به وجد آمدند و به پایکوبی پرداختند. خاک بر سر اینهمه حماقت ووحشی گری.
    جنایتکاران جنگی بهیچوجه نمی توانند با دروغ های مکرر مردم مسلمان را گول زنند تا برنامه خود یعنی *حکومت جهانی* به طریقه *پروتوکال* که چیزی جز قفس آهنین نیست را به دنیا به چپانند. این قفس ، مناسب خود و مردم خودشان است.
    اوباما برای بردن انتخابات آینده دست به دروغی دیگر زده است که امیدوارم این دروغ های پی در پی چهره کریه و جنایتکار او را بیش ازهمیشه در نزد مردم دنیا افشا کند. طبق گفته ژورنالیست نیویورک تایمز، مردم افغانستان هرجا که عکس رییس جمهور آمریکا را می بینند به آن تف می اندازند. این جنایات مطمئنا» مردم بیشتری را علیه امپریالیسم و صهیونیسم متحد خواهد کرد.
    مردم مسلمان دیگر نمی توانند در مقابل اینهمه ستم و کشتار میلیونی مردم ساکت بمانند. خواهیم دید که چه کسانی در پایان پیروز خواهند بود. نابود باد جنایتکاران سیاه و سفید . مرگ بر صهیونیسم – مرگ بر امپریالیسم – نابود باد کشورهای استعمارگر اروپا.
    مسلمانان و آزادگان دنیا باید علیه جنایتکاران غرب متحد شوند.
    مردم آمریکا باید فرد دیگری را بر مسند نشانند تا به شیادان و دروغگویان بیاموزند که بمباران لیبی ، کشتار مردم لیبی ، افغانستان ، پاکستان ، مراکش و قتل عام خانواده قذافی و نوه های او نمی تواند به انتخاب جنایتکاران کمک کند.
    نابود باد ایرانی نماهای عامل مانند:

    آرش نراقی – مهرداد بروجردی – عباس میلانی – نیره توحیدی – علی افشار – آذر نفیسی – رضا براهنی – نادر هاشمی – رضا افشاری – احمد صدری – علی بنوعزیزی – فرزین وحدت – گلی تهرانی – فائقه شیرازی – آزاده کیان – خسرو خاور – افساری (دانشگاه تهران – بخش مطالعات جهانی ) و چند ایرانی خودفروش دیگر.

    ویدئو زیر که چند سال است در اینترنت موجود است ، خبر از کشته شدن بن لادن در سال 2001 به دست عمر شیخ می دهد. اکنون اوباما خیال دارد با کشتن دوباره او برای انتخاب شدن دوباره خود سود برد و در ضمن از انعکاس جنایت اخیرش علیه خانواده قذافی ولیبی بکاهد. زهی خیال باطل

  3. شبنم می‌گه:

    مایکل چوسودوفسکی معتقد است که کشتار شهروندان لیبی ، تیکه تیکه کردن پسر و نوه های قذافی توسط اوبامای جنایتکار با بمب ، در حقیقت *جنایت علیه بشریت * است. مصاحبه کننده از او پرسید که خب اوباما باید چکار کند که افکار تهیچ شده دنیا علیه خود را آرامش بخشد؟ خب، حتما» اوبامای سیه کار هم این ویدئو را دیده و کشته شدن دوباره بن لادن را در این مقطح *لازم* ارزیابی کرده است. باید گفت که با اینکارها هیچ کس جز خودتان را نمی توانید احمق بحساب آورید. مرگ بر جنایتکاران جنگی .
    چرا بان کی مون پست و کوچک خفقان گرفته است؟ چرا پیام اخوان قاضی عامل سازمان سیا که در پرونده سازی علیه البشیر با سازمان یهودی صهیونیستی *نجات دارفور* همکاری کرد به جنایتکاران غرب کاری ندارد ولی برای خامنه ای وبشیر پرونده درست می کند؟ البته با پول سازمان سیا.
    نابود باد مهره های *سبز* عامل
    http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=24576

  4. شبنم می‌گه:

    در یکشنبه شب، اول ماه مه 2011 ، اوباما رییس جمهور آمریکا اعلام کرد که سازمان سیا طبق دستور او با موفقیت اوساما بن لادن *مغزمتفکر * القاعده را به هلاکت رسانده است. در این شب، اوباما بدون هیچ شرم و حیایی با بهره گیری از دروغ و پروپاگاندای 11/9 به خود و سازمان سیا تبریک گفت. او همانند جورج بوش دروغ *ماموریت با موفقیت به انجام رسید* را اعلام کرد.
    Obama has pronounced Osama bin Laden to be dead. But according to historical facts and extensive documented evidence, he may never have been alive in the way that the official propaganda has portrayed him. Or alive at all.

    Osama bin Laden has been a CIA asset in reality, and a propaganda boogeyman in official fiction. Al-Qaeda, is a CIA military-intelligence fabrication designed to provide a pretext for an eternal global war agenda, and to provide an ongoing propaganda pretext for the “war on terrorism”.

    هیلاری کلینتون در سخنرانی متکبرانه ای که بعد از سخنان سرتا پا دروغ اوباما ایراد کرد گفت : آمریکاییان وقتی کاری را بعهده می گیرند آن را به انجام می رسانند. طبق قول قبلی اوساما بن لادن به هلاکت رسیده است.
    هیلاری کلینتون دروغگو ، جنایتکار جنگی و برده صهیونیسم – همانند اوباما – با استفاده از American exceptionalism با تکبر *ابر قدرتی* آمریکا را بار دیگر به رخ جاهلان آمریکایی کشید . او دولت آمریکا را در انجام هدفش **موفق** ارزیابی کرد و از مردم جهان خواست که از ارزش های نژادپرستانه و پوچ Universal values که تا بحال موجب مرگ میلیونها نفر از مردم مسلمان و جهان شده و بلیونها مردم را به
    گرسنگی ، فقر ، فحشا کشانده است حمایت کنند.
    ما تا زمانی که جنایتکاران جنگی از منطقه و کشورهای اشغالی بیرون نرفته اند آنان را همچنان بعنوان *دشمن * می شناسیم. در ضمن ما بهیچوجه حکومت جهانی را نخواهیم پذیرفت و از مرزهای خود در مقابل متجاوزین ذفاع می کنیم و تا نابودی آنان لحظه ای ساکت نخواهیم نشست. ما به ارزش های فرهنگ خود احترام می گذاریم و بهیچوجه آن را را با ارزش های بیگانه تعویض نخواهیم کرد. ما اعتقادی به جهان یک بعدی نداریم.
    http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=24594

  5. شبنم می‌گه:

    تظاهرات در تونس و مصر منجر به جا به جایی بعضی از مهره های آمریکا و اسراییل شد. در مصر با یک کودتای نظامی مبارک از مسند بزیر کشیده شد و افسار بدست ارتش و سرمایه داران واگذار شد تا منافع آمریکا را همچنان محفوظ نگه دارند. اخوان المسلمین در مصر با آمریکا همکاری کرد و اکنون از سیاست های آمریکا در منطقه پشتیبانی می کند. آمریکا در سوریه ، بعکس تونس و مصر ، و لی نظیر لیبی قصد دارد «تغییر رژیم» کامل را پیاده کند که علیه ایران عمل کند.
    جاهلان سایت الف و کیهان با سیاستهای آمریکا علیه لیبی همراه شدند. این جاهلان منافع مسلمانان را هم نمی شناسند و نمی دانند که قذافی در شمال آفریقا بنفع منافع مردم منطقه بود.
    این جاهلان و مرتجعین هر جا اوباش بانک «الله اکبر» سر می دهند فکر می کنند با منافع «اسلام» همراهند بدون اینکه از اهداف آنان با خبر باشند. مرتجعین کیهان و سایت الف با سیاست خود علیه لیبی با دشمنان ایران و مردم منطقه همقدم و هم پیاله شدند. کیهان و باند توکلی قابل اعتماد نیستند و باید از گردونه خارج شوند.
    اوباما با کشتن دوباره اوسامه بن لادن در نظر دارد جنایت علیه بشریت خود و همکارانش را با پروپاگاندا ی رسانه ای از نظر دور نگه دارد و مردم جاهل آمریکا را برای کشتار بیشتر مسلمانان با خود همراه داشته باشد. هم اکنون طبل ها بصدا در آمده اند و بزودی «تروریست های» تازه نفس بعنوان مهره های آمریکا
    به صحنه خواهند آمد. کشتار اخیر مردم لیبی و به هلاکت رساندن پسر و نوه های قذافی با بمب اوباما را بعنوان جنایتکار جنگی برای همیشه در تاریخ به ثبت رساند و جنایت علیه بشریت اوباما را به جامعه بین المللی نشان داد.
    رسانه های غرب مغرضانه سعی دارند وقایع سوریه را امتداد اعتراضات مردم در تونس و مصر ترسیم کنند که دروغی بیش نیست.
    اغتشاشات سوریه مانند شورش های بعد از انتخابات ایران است که با «تقلبی» خواندن انتخابات – که دروغی بیش نبود – شروع شد. رسانه های غرب مانند 2009 که «خشونت» نیروهای پلیس و امنیتی ایران را زیرذره بین گذاشته بودند که به مردم جاهل غرب بفروشند؛ در سوریه هم همین سیاست را برای » تغییر رژیم» و گذاشتن نوکران خود دنبال می کنند.

    به گفته مایکل چسودوفسکی رسانه های غرب بر روی نیروهای پلیس و نیروهای امنیتی سوریه تمرکز کرده اند و از کشتن «حامیان دموکراسی» بدست نیروهای پلیس سوریه خبر می دهند که قابل تأیید نیست. رسانه های صهیونیستی غرب از حضور افراد مسلح در بین » طرفداران دموکراسی» خبری نمی نویسند – و نمی گویند که این افراد مسلح به تظاهر کنندگان و نیروی پلیس تیراندازی می کنند، مانند ایران. اغلب گزارشات قابل اعتماد نیستند. این تصویر وقایع ایران را به یاد ما می اندازد.
    بنابراین بنظر می آید اغتشاشات سوریه مانند ایران از نوع «مخملین » است .
    در ضمن سران در سوریه – بعکس تونس و مصر که نوکران اسراییل و آمریکا بودند – بین اقشارمردم مقبولیت دارند – بهمین جهت پیاده کردن انقلاب رنگی در سوریه را مشکل می کند.
    تظاهر کنندگانی که از روی بامها به نیروهای پلیس تیراندازی می کنند چه کسانی هستند؟
    خبرگزاری ها گزارش دادند که هفت پلیس و 4 تظاهر کننده کشته شدند.
    روز جمعه نیروهای امنیتی بر روی تظاهر کنندگان آتش گشودند که چهار نفر کشته و حدود 100 نفر زخمی بجای گذاشت.
    این گزارشات نکات زیر را مورد تأیید قرار می دهند:
    1 – بر خلاف گزارش مغرضانه رسانه های غربی ، تظاهر کنندگان صلحجو نیستند و هدفشان تظاهرات صلح آمیز نیست.
    2 – چندین تظاهرکننده به سلاح گرم مجهز بودند و از آن علیه پلیس استفاده کردند.
    افراد باید توجه کنند که اگر چنین عملی در آمریکا صورت بگیرد ، پلیس آمریکا صف تظاهر کنندگان را فوری به گلوله خواهد بست
    در آمریکا هیچوقت تظاهراتی که اجازه نداشته باشد امکان راهپیمایی داده نمی شود و فوری همگی را دستگیر خواهند کرد. اگر مقاومت کردند با ضرب گلوله نقش بر زمین خواهند شد و هیچ شخصیتی عمل پلیس را محکوم نخواهد کرد.
    3 – در روزهای اول 7 پلیس و 4 تظاهر کننده کشته شدند. طبق گزارش رسانه های سوریه «تظاهر کنندگان» از روی بام بطرف نیروهای پلیس و مردم تیراندازی می کردند – مانند ایران. این خود نشان می دهد که تظاهر کنندگان قصد داشتند آشوب بر پا کنند که موقعیت دلخواه جنایتکاران غرب را فراهم کنند و آنان دوباره با استفاده از «دخالت بشردوستانه » و حمایت ایرانی های عامل و تجزیه طلب – همانند لیبی – برای نجات جان «شهروندان» به سوریه حمله کنند. وجود مسلمین سلفی که توسط عربستان سعودی حمایت مالی می شوند و از حمایت اسراییل برخوردارند در بین «تظاهر کنندگان حامی دموکراسی» قابل تأمل است.
    خبرگزاری ها از وجود «تروریست های اسلامی» در بین تظاهر کنندگان خبر دادند که تحت حمایت غرب و اسراییل اند. سران اخوان المسلمین سوریه که در انگلیس زندگی می کنند علیه دولت سوریه به دسیسه بازی مشغول شدند. همچنین حزب آزادی . حضور انگلیس در این آشوب از طریق مهره های خود بخوبی عیان است . انگلیس برای حفظ منافع خود در خاور میانه و آسیای مرکزی از هر فرصتی استفاده می کند.

    بنابراین، افراد باید سیاست های دول مغرض را در نظر بگیرند که زیر عنوان «دموکراسی در سوریه» به دسیسه بازی مشغول است. گول سیاستهای مغرضانه غرب را نخورند. ایرانیان باید برای حفظ منافع ایران و منطقه و علیه نیروهای اشغالگر با دیگر گروهها گره زنند و مهره های این دول را شناسایی کرده و از گردونه خارج نمایند.
    http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=24591

  6. شبنم می‌گه:

    مرتجعین در کیهان و سایت الف از دشمنان مردم ایران و منطقه یعنی اخوان المسلمین حمایت می کنند. این افراد حتی قادر به شناخت منافع خود هم نیستند و به پا بوسی هر کسی که بانک «الله اکبر» سر دهد می روند. اخوان المسلمین اولین گروهی بود که با سیاست آمریکا در مصر و منطقه همگام شد و کودتای نظامی مصر که با نام «انقلاب مصر» به مردم جاهل فروخته شد را پذیرفت. اخوان المسلمین اولین گروهی بود که اصلاحات آبکی قانون اساسی را کافی دانست زیرا خطری برای منافع آمریکا نداشت. اما مردم مصر راضی نبودند و اصلاحات اساسی می خواستند نه ظاهری.

    اخوان المسلمین مانند مرتجعین کیهان و باند توکلی با آمریکا ، استعمارگران اروپایی و اوباش ایرانی نما خارج نشین نظیر آرش نراقی – مهرزاد بروجردی – نادر هاشمی – عباس میلانی – رضا براهنی – آذر نفیسی و دیگران همقدم شدند و از بمباران لیبی حمایت کردند و خواهان بزیر کشیدن رهبری مستقل مانند قذافی شدند – زیرا قذافی سکولار است – تا نوکران «مسلمان » نمای آمریکا که نقاب «شورشیان» را بر صورت داشتند و در خدمت سازمان سیا بودند را بر مسند نشانند تا بتوانند لیبی را هم مانند عراق و سودان تجزیه کنند و پایگاه نظامی آمریکا را در لیبی دوباره زنده کنند و منابع نفتی و بانک مرکزی لیبی را بزیر کنترل خود در آورند.
    تروریست های اخوان المسلمین فتوای ترور قذافی دادند و اکنون از کشتار مردم لیبی دفاع می کنند. اخوان المسلمین نه تنها در مصر و لیبی با آمریکا همکاری دارد بلکه در سوریه هم علیه دولت اسد که *سکولار* است با ایجاد اغتشاش برای بی ثبات کردن دولت با متجاوزین و اشغالگران همکاری دارد. این درجایی است که ثبات در سوریه به نفع ایران و منطقه و علیه منافع اشغالگران است. سران اخوان المسلمین با سیاست » تغییر رژیم» که مد نظر آمریکا و اسراییل و انگلیس است همکاری دارند، زیرا اخوان المسلمین بعنوان سنی علیه ایران شیعه و شیعیان عمل می کند. سران تروریست اخوان المسلمین در انگلیس زندگی می کنند و تمام شواهد نشان داده است که با ساز انگلیس می رقصند. اخوان المسلمین عامل با پخش دروغ نظیر «نسل کشی» در سوریه می خواهد «دخالت بشر دوستانه» جنایتکاران و دزدان آمریکایی ، اروپایی و اسراییلی را به سوریه هم بکشاند تا خود بر مسند نشیند.
    Syria’s Muslim Brotherhood accused the regime of President Bashar al-Assad on Friday of carrying out genocide in the country and called on citizens not to yield to tyrants.
    وقتی اخوان المسلمین در خدمت استعمار انگلیس و سیاست های آمریکا در منطقه عمل می کند و با » الله اکبر» دم از دموکراسی و آزادی می زند انسان از خنده روده بر می شود. لطفا» به دروغ زیر توجه کنید:

    «God created you free; do not let the tyrants keep you in slavery,» the statement added. «Cry with one voice for liberty and dignity.»
    کیهان و سایت الف هیچ شناختی ندارند و با هر کس که * الله اکبر* گفت همراه می شوند. هیچکس به جاسوسان و عاملین اخوان المسلمین در کشورهای مختلف منطقه اعتمادی ندارد. اخوان المسلمین برای

    http://www.middle-east-online.com/english/?id=45865
    پیشرفت اهداف خود با استعمار انگلیس و امپریالیسم آمریکا صد در صد همکاری و همراهی دارد، بنابراین آنها علیه ایران هم با این دول متجاوز همکاری می کنند، و بهمین جهت آمریکا و انگلیس از اخوان المسلمین برای مهار نیروهای ضد امپریالیسم و صهیونیسم در منطقه استفاده می کنند تا منطقه را به نفع خود آرایش دهند و سپس این اوباش را هم مانند بن لادن منهدم خواهند ساخت. افراد نباید با اخوان المسلمین که در خدمت دشمنان مردم ایران و منطقه هستند همکاری داشته باشند.
    مردم ایران و جهان باید با مردم لیبی ، سوریه ، بحرین و یمن علیه آمریکا و همدستانش در منطقه همکاری داشته باشند.
    http://alef.ir/1388/content/view/95079/پ

  7. شبنم می‌گه:

    تی وی پرس اطلاع داد که جنگنده های اسراییلی در یکی از پایگاههای نظامی آمریکا در عراق مستقر شده اند تا نقاطی را در ایران مورد هدف قرار دهند. این جنگنده ها در شب علمیات تمرینی انجام می دهند که بدون اطلاع سران عراقی صورت می گیرند.
    اوباما جنایتکار جنگی و نوکر صهیونیسم هیچ عکس العمللی علیه این عملیات غیر قانونی نشان نداده است. اوباما برده ای بیش نیست و اکنون برای عرضه کردن تروریستهای تازه نفس و ساختن بن لادن های قد و نیم قد و همچنین برای برنده شدن درانتصابات آمریکا در سال 2012 که به اشتباه *انتخابات* خوانده می شود و صد در صد زیر کنترل لابی اسراییل است مجبور شد *کشتن دوباره بن لادن * را برای افزایش *محبوبیت* خود وارد صحنه کند و با پروپاگاندا ی رسانه ای – که اکنون 24 ساعت گوش مردم را کر کرده است – دروغ کشته شدن بن لادن را با آب و تاب بخورد جاهلان دهد تا مردم تحمیق شده آمریکا را بنفع خود فعال سازد. سیستم آمریکا با کمک رسانه های صهیونیستی می تواند هر طور که بخواهد مردم آمریکا که بصورت خمیری در دست دارد را شکل دهد و به رقص وا دارد.
    ایرانیان باید هشیار باشند.

    http://www.campaigniran.org/casmii/index.php?q=node/11426

  8. شبنم می‌گه:

    «رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه، در چرخشی آشکار در سیاست‌های این کشور در قبال لیبی، از معمر قذافی، رهبر لیبی خواست که از مقام خود کناره‌گیری کند.
    آقای اردوغان، رهبر لیبی را متهم کرد که برای مردمش راه ‹خون و اشک› را برگزیده است.»

    http://www.bbc.co.uk/persian/world/2011/05/110503_l26_turkey_libya.shtml
    رجب طیب اردوغان بهتر است ساکت باشد تا بیش از این دست خود بعنوان کار چاق کن و نوکر امپریالیسم رسوا نکند. دوستان: طیب اردوغان شیادی بیش نیست که با سیاست های امپریالیسم آمریکا همکاری **صد در صد** دارد. سیاست آمریکا در منطقه اینست که با کمک ترکیه ، عربستان سعودی و مرتجعین و تروریستهای اخوان المسلمین – بعنوان کمپ سنی – انقلابات مخملین راه اندازند و آن را بعنوان «انقلاب مردم» به جاهلان بچپانند و بعد از آن با کمک همین کمپ علیه ایران *شیعه* دشمنان را بسیج کنند. ترکیه و اخوان المسمین با این برنامه همکاری خواهند کرد زیرا آنان چیزی جز تضعیف ایران نمی خواهند.

    ترکیه دنبال گرفتن ابر قدرتی منطقه با کمک آمریکاست و حاضر است به هر پستی تن در دهد که تا بحال اینکار را کرده است ، در نتیجه این سیاست علیه منافع مردم منطقه است. منافع ترکیه با منافع جنایتکاران غرب و اسراییل گره خورده است.
    طیب اردوغان دروغگویی بیش نیست . اگر دوستان به حرفهای مفت او در باره اسراییل و غزه دقت کنند خواهند دید که ترکیه با شعارهای دروغ مردم عرب را نشانه گرفته تا محبوبیت خود را در میان آنان گسترش دهد و ایران را ایزوله کند و سپس از این محبوبیت برای به بازی گرفت مردم عرب همچون مهره ای کوچک و بی اراده ببنفع منافع حزب خود و ترکیه استفاده برد.
    شعارهای تو خالی ترکیه تاکنون هیچکدام به حقیقت نپوسته است .اسراییل حتی به یکی از خواست های کوچک و بی ارزش ترکیه که همانا معذرت خواهی اسراییل از ترکیه برای کشتن سرزنشینان کشتی در آبهای آزاد بود را انجام نداده است. ترکیه حتی به شهروندهای خود * اهمیتی * نمی دهد چه رسد به مردم غزه و فلسطین . اردوغان و وزیر امور خارجه ترکیه تا بحال جز *دروغ* چیز دیگری بخورد مردم منطقه و مسلمانان نداده اند و هیچ کس نباید حتی یک ثانیه به این شیادان اعتماد کند. ترکیه نه تنها با اسراییل روابط خود را محکم نگه داشته ، ترکیه اولین کشوری بود که فوری به کمک کشور آپارتاید و فاشیست اسراییل در موقع آتش سوزی جنگل در اسراییل شتافت ولی تاکنون یک قدم برای شکستن بلوکه غزه بر نداشته است و فقط شعارهای * ناچیز و دروغ* با ژست های مخصوص بخود داده است.
    این شیاد در کشتار مردم لیبی و پسر و نوه های قذافی با آمریکا و کشورهای استعمارگر اروپا از طریق ناتو همکاری صد در صد داشت.
    درضمن این شیاد یعنی طیب اردوغان به ورود اسراییل به CEDO رأی مثبت داد و التماس و گریه و زاری
    http://dissidentvoice.org/2010/12/lebanon-at-stake-turkey-must-reveal-its-cards/
    سلام فاید نخست وزیر نوارغزه را هم به پای پاشنه کفشش حساب نکرد. جالب است که این رأی مثبت توسط دولت اردوغان به نفع اسراییل بعد از نسل کشی در غزه و کشتار صلحجویان در آبهای آزاد صورت گرفت.

  9. شبنم می‌گه:

    باید OECD باشد Organization for Economic Co-operation and Development

    سازمان همکاریهای اقتصادی و توسعه

    BNC Statement: A Vote for Israel’s Accession to the OECD is a Vote in Support of Israel’s War Crimes and Other Grave Violations of International Law and Human Rights

    http://stopthewall.org/analysisandfeatures/2199.shtml
    لطفا به امید پوچ اعراب که در مورد اردوغان داشتند که او به ورود اسراییل به این سازمان رای منفی دهد توجه
    http://www.worldbulletin.net/index.php?aType=haber&ArticleID=57970
    کنید. مثل اینکه اعراب هنوز پی نبرده اند که اردوغان با اعراب برای گرفتن منافع بیشتر از آمریکا و اسراییل همکاری می کند.
    «Together, let us call Chairman Recep Tayyip Erdogan to veto Israel’s OECD membership» says the page. Also on the page, a comment that criticizes the campaigners for asking help from a «foreigner» is answered, saying that «Erdogan is not a foreign leader but a Muslim one.»

  10. شبنم می‌گه:

    اردوغان پادوی امپریالیسم و استعمارگران غرب به قذافی در کشور خودش لیبی دستور می دهد که از کشور خارج شود و قدرت را به دست اوباش و جنایتکاران جنگی غرب بسپارد.
    اردوغان شیاد و پادوی غرب که در قتل عام مردم لیبی و قتل پسر و نوه های قذافی با اوباش غربی شرکت کرد اکنون په پیغام بر جنایتکاران جنگی غرب ارتقا یافته است و دستورات آنان را به گوش قذافی می رساند. گویا دستور اینست که قذافی باید از مملکتش خارج شود.
    این پادوی ترک خجالت هم نمیکشد. کسی که باید از لیبی بیرون رود اوبامای دروغگو و صهیونیست، کمرون صهیونیست یهودی، سرگوزی صهیونیست یهود و نوکران آنان یعنی افرادی مانند اردوغان اند نه قذافی که عمرش را برای بهبود و توسعه لیبی صرف کرده است و لیبی را از زیر یوغ مشتی جنایتکار جنگی و فاشیست – ایتالیا – انگلیس – آمریکا – بیرون آورده و آنها را با اردنگی از مملکت بیرون انداخته است و پایگاه نظامی امپریالیسم آمریکا را با خاک بسته است. کسی که از لیبی باید بیرون رود تویی نه قذافی.
    ترکیه غیر از نوکری برای اسراییل و آمریکا که علیه منافع مردم مسلمان است چه کاری انجام داده است؟ تو خودت از مملکتی میآیی که همین جنایتکاران جنگی یعنی انگلیس و فرانسه *عبدالحمید* سلطان عثمانی را بعلت اینکه اجازه مهاجرت به مشتی آدمکش کش خزری یهودی که امروز در فلسطین مستقر شده اند را نداد با اردنگی بیرون کردند نباید بعنوان پادوی همان جنایتکاران غرب به قذافی دستور دهد که از مملکتش دست بکشد مگر اینکه شیاد باشد و حرف های قبلی اش چیزی جز دروغ نبوده است، مانند روسیه که همیشه اول در ظاهر در مقابل تحریم های آمریکا و اسراییل علیه ایران مانند زنان فاحشه با قر و غمزه مخالف می کرد ولی در حقیقت طالب آن بود و با بی شرمی تمام از کارت ایران برای کسب امتیاز از اوباش استفاده کامل می کرد. تو و سران جنایتکار غرب کوچک تر از قذافی هستید که چنین دستوری را صادر کنید. کسی برای اوباش تره هم خرد نمی کند. اینقدر واق واق کنید تا از پای در آیید.
    مرگ بر دشمنان مردم منطقه – مرگ بر استعمارگران و نوکران صهیونیسم
    http://hamshahri.net/news-134115.aspx

    ایرانیان باید در وبلاگ های خود از سیاست های دول جنایتکار غربی و پادوی آنها نظیر ترکیه علیه لیبی بشدت انتقاد کرده و خواهان بیرون رفتن این جنایتکاران جنگی از مناطق اشغالی شوند.

  11. شبنم می‌گه:

    برخلاف روایت قبلی که گفته شده بود اوسامه بن لادن در طی یک درگیری سخت با آمریکاییان بضرب گلوله از پای در آمد رسید، اکنون دروغ هایشان را دوباره دستکاری کرده اند که بهتر به آمریکاییان جاهل بفروشند. مهمترین نکته اینست که گفته شده است بن لادن در اثر درگیری شدیدی که بین دو طرف درگرفت به قتل رسید و بهمین جهت آنها نتوانستند اورا* زنده * دستگیر کنند. حالا، این افسانه را به صورت دیگری نقل می کنند که شاید از پس سئوالات متعدد در رابطه با چگونگی کشته شدن *دوباره* بن لادن برآیند.

    Despite emphasizing this in their initial account, officials are now confirming that there was no firefight in the room in which bin Laden was killed, and that the al-Qaeda founder was entirely unarmed when he was shot in the head by Navy SEALs

    جنایتکاران جنگی اکنون اقرار می کنند که *بن لادن* اسلحه ای نداشته و آنها وارد اتاق او شدند و با گلوله
    مغزش را داغون کردند. بعد هم جنازه را به موج آب سپردند. (خ ر خودتی). واقعا» شرم آور است که جمعیت دانشگاه دیده ی آمریکایی قادر نیست دروغ را از حقیقت تشخیص دهد، در نتیجه درصد بالایی از جمعیت آمریکا این دروغ را باور کردند و برای اوباما هورا کشیدند.
    این افراد را باید از نزدیک دید تا به عمق جهالت و انفعال آنان پی برد.
    آیا پیام اخوان ، عامل غرب ، جنایت علیه بشریت «رهبران» سیاه و سفید آمریکا را محکوم خواهد کرد ؟ آیا نظیر پرونده ای که برای البشیر ساخت، اخوان این بار برای اوباما ، کلینتون ، سوزان رایس و دیگران خواهد ساخت یا همچنان واق واق کنان به دنبال خامنه ای و احمدی نژاد روان خواهد شد؟

    http://news.antiwar.com/2011/05/03/story-changes-osama-was-unarmed-officials-now-admit/

  12. شبنم می‌گه:

    سناریوی «احیاء اسامه بن لادن»
    چگونگی کشته شدن بن لادن در دسامبر 2001
    http://dissidentvoice.org/2011/05/the-resurrection-of-osama-bin-laden
    اوباما با بوش فرقی ندارد
    http://www.leonkuhn.org.uk/pclarge/bush_obama_gif.htm

    http://www.leonkuhn.org.uk/cgi/leon.cgi?jpeg=binemsw&title=Bin Barak, Bin Laden

  13. فرزاد می‌گه:

    آدمیان از جنس رویا ساخته شده اند.
    رویای شب نیمه ی تابستان/ ویلیام شکسپیر

  14. شبنم می‌گه:

    ساعاتی پس از اعلام خبر مرگ بن‏لادن، هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا صراحتا اعلام کرد امریکا قصد ترک افغانستان را ندارد. این سخن به معنای ماندن همه نظامیان آمریکا نیست بلکه منظور او، ایجاد پایگاه‏های دائمی آمریکا در افغانستان و گسترش عملیات امنیتی به جای فعالیتهای نظامی در این کشور و پاکستان است. این اولین کارکرد خارجی اعلام خبر کشته شدن بن‏لادن برای آمریکایی‏هاست. آن‏ها که از مدت‏ها قبل به دنبال دائمی کردن حضور خود در افغانستان بودند اکنون به گروه‏های مخالف خود پیغام می‏دهند که یا با آمریکا بر سر میز مذاکره نشسته و ایجاد پایگاه‏های آمریکا در مقابل دریافت حکومت خودمختار در هلمند و قندهار را بپذیرند یا اینکه کشته خواهند شد. چند روز قبل یک مقام افغان فاش کرد آمریکا در مذاکره با سرکردگان طالبان به آن‏ها پیشنهاد کرده در جنوب افغانستان یک حکومت خودمختار تشکیل دهند و در مقابل، با ایجاد پایگاه‏های دائمی آمریکا در نیمه شمالی افغانستان مخالفت نکنند. آمریکا برای نشان دادن حسن نیت خود، پایگاه «شمسی» در بلوچستان پاکستان که نزدیکی جنوب افغانستان بود را تخلیه کرد. این پیشنهاد را اولین بار انگلیسی‏ها ارائه کردند و اکنون آمریکا نیز به آن تن داده است.

    بنابراین اعلام خبر کشته شدن بن لادن و ارائه پیشنهاد مذکور، بکارگیری سیاسی معروف «چماق و هویج» علیه شبه‏نظامیان طالبان و القاعده در افغانستان و پاکستان است به ویژه این که پترائوس برسرکوب گروه حقانی که همچنان با حضور آمریکا در منطقه مخالف است تاکید می‏کند.

    دومین کارکرد این خبر، بازشدن دست آمریکا برای حمله به شمال پاکستان است. آمریکایی‏ها که تاکنون مناطق غربی و شمال غربی این کشور را هدف قرار می‏دادند اکنون به بهانه تعقیب بقایای القاعده، حملات خود در شمال پاکستان را گسترش خواهند داد. چرا که به گفته خودشان، بن‏لادن در شهرک «آمیت آباد» در 60 کیلومتری شمال اسلام آباد کشته شده است. به این ترتیب آمریکا به خود اجازه خواهد داد نسبت به ایجاد پایگاه‏هایی در نزدیکی مرزهای پاکستان با چین (تبت و سین کیانگ) و پاکستان با هند در ناحیه کشمیر اقدام کند. همچنین تلاش خواهد کرد به بهانه مبارزه با القاعده مستقر در منطقه «چتیرال» که به زعم روس‏ها، شبه نظامیان چچنی و قفقازی را آموزش داده و تجهیز می‏کند، شمال غربی پاکستان و شمال شرقی افغانستان را بیش از پیش مورد تهاجم قرار دهد.

    http://maktabnews.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1446:-l-r-&catid=3:main

  15. شبنم می‌گه:

    دولت ایران باید بسیار هشیار رفتار کند و در دام اردوغان شیاد و اخوان المسلمین نیافتد. اخوان المسلمین اکنون با سیاست های آمریکا همکاری *صد در صد* دارد. سیاست آمریکا اینست که با کمک اردوغان شیاد و اخوان المسلمین در منطقه تشکیل یک کمپ سنی به رهبری ترکیه علیه ایران شیعه بدهد که سیاست های آمریکا و اسراییل را در منطقه پیاده کنند. سایت مرتجع کیهان و الف/توکلی مرتب وقایع منطقه را وارونه نشان می دهند. کیهان و سایت الف برای اینکه روابط گرم خود را با اخوان المسلمین حفظ کنند علیه قذافی و لیبی جبهه گیری کردند و خشم ایرانیان و افراد ضد امپریالیسم را برای خود خریدند. بنظر می آید که اخوان المسلمین هم می خواهد با کارت ایران از آمریکا بنفع مصر امتیاز بگیرد. چرا اخوان المسلمین علیه قذافی بلند می شود و فتوای ترور او را می دهد؟ چه نفعی برای مصر یا اخوان المسلمین دارد که با دشمنان مردم منطقه – یعنی آمریکا- علیه یک رهبر مستقل عرب و مبارز بلند شود؟ اخوان المسلمین برای تثبیت قدرت خود مسلما» با دشمن قوی همدست می شود نه یک دوست ضعیف. اخوان المسلمین قابل اعتماد نیست. نوشته زیر هشدار خوبی است به جاهلان کیهان و سایت الف که جاهلانه علیه قذافی بلند شدند.
    http://bashgah.net/fa/content/show/82370

    غرب به ویژه ایالات متحده تمایل بسیار دارد که ترکیه بر این جریان اثر گذاشته و سیاست‌های اخوانی‌ها را کنترل کند. به ویژه این که اعضای حزب عدالت و توسعه ترکیه در حقیقت خود را شاخه‌ای از اخوان المسلمین می‌دانند. ترکیه نیز بی‌میل نیست که به اخوانی‌ها نزدیک شده و بر آنها اثر بگذارد. حال پرسش این است اخوان المسلمین میان ایرانی که در رسیدن به موفقیت‌هایش بی‌اندازه کمک کرده با ترکیه‌ای که الگوی ایدئولوژی خود را از اخوان المسلمین مصر قرار داده، کدام یک را بر می‌گزیند؟ بی‌شک الگوی ترکیه که هیئت حاکمه…
    مسئله‌ای که باعث شده بسیاری بپرسند، اخوان المسلمین میان الگوی ایران و ترکیه کدام یک را برای خود بر می‌گزیند؟
    پایگاه خبری میدل‌ایست آن‌لاین، در یادداشتی به این موضوع پرداخته و می‌نویسد: بی‌شک مهم‌ترین واقعه‌ای که در سال‌های اخیر در دنیای عرب رخ داده، پس از تحولات عراق، تغییرات مصر است. تا اطلاع ثانوی مصر مهم‌ترین کشور عربی خواهد ماند. تحولات و همکاری‌های جریان‌های سیاسی، مصر را همچنان پرونده داغ منطقه قرار خواهد داد.
    در ادامه این یادداشت می‌خوانیم: به هیچ وجه ناگهانی نیست اگر بگوییم تحولات مصر تحولات لیبی و یمن و سوریه را رقم زد. در این هم ‌شکی نیست که اتفاقی که در مصر رخ داد و قدرت به صورت مسالمت‌آمیز منتقل شد به هیچ وجه ممکن نبود اگر توافقی میان ارتش و جنبش اخوان المسلمین حاصل نمی‌شد. همکاری این دو باعث شد تا تحولات در مصر به صورت مسالمت‌آمیز پیگیری و قدرت منتقل شود. اما پرسشی که اکنون وجود دارد این است که آیا می‌توانند آنها دوستان خوبی برای هم باقی بمانند و قدرت را میان خود تقسیم کنند یا این که اخوانی‌ها به چیزی کمتر از تغییر کامل نظام تن نخواهند داد؟
    در ادامه این یادداشت آمده است: جنبش اخوان المسلمین از سال 1952 تا کنون چند بار سابقه همکاری با ارتش مصر را داشته است. یک بار در 1952 که میان جنبش اخوان و سازمان افسران آزاد، همکاری نزدیکی به وجود آمد و به سرنگونی نظام پادشاهی منجر شد ولی پس از آن اختلاف پیدا کردند تا آنجا که در سال 1954 سرهنگ محمد نجیب آنها را مجبور به حبس خانگی کرد. یک بار در سال 1970 که با عبدالناصر همکاری کردند ولی با او هم به اختلاف برخوردند و عبدالناصر دستور به پاکسازی اخوانی‌ها داد. یک مرتبه هم در زمان انور سادات قدرت گرفتند که این مرتبه نیز اختلاف پیدا کردند و کار به تنش کشیده شد. در زمان سادات، وی از اخوانی‌ها برای پاکسازی‌ها ناصریست‌ها و راست‌گراهای افراطی از حکومت و سازمان‌های امنیتی بهره گرفت ولی در سال 1979 – 1980 ماه عسلشان پایان گرفت و سادات دستور به قلع و قمعشان داد که در نهایت به ترور سادات در سال 1981 منجر شد. در زمان حسنی مبارک این سناریو دوباره تکرار شد. مبارک طی یک دهه اخیر اجازه فعالیت سیاسی به آنها داد و اجازه داد که در انتخابات شرکت کنند ولی هم‌زمان بازداشت و تحت پیگرد قرار دادن آنها را نیز در دستور کار قرار داد. تا این که در 25 ژانویه با پیروزی انقلاب مصر و سرنگونی حسنی مبارک، اخوانی‌ها مجددا قدرت گرفتند.
    در ادامه این یادداشت نویسنده می‌نویسد: حسنی مبارک سرنگون شد ولی ارتش این ستون فقرات نظام سابق همچنان پابرجا ماند و قدرت را در اختیار دارد. حالا پرسش این است که اخوان المسلمین چه می‌خواهد بکند؟ انتقال قدرت در مصر بی‌شک زمان خواهد برد. همان طور که شاهدیم هنوز تاریخ دقیق انتخابات ریاست جمهوری تعیین نشده و این نشان می‌دهد که دقیقا مشخص نیست که انتقال مسالمت‌آمیز قدرت کی انجام خواهد شد؟ در این برهه زمانی تاکتیک اخوان المسلمین که اکنون رسما تبدیل به حزب شده چه خواهد بود؟ بی‌شک اخوان المسلمین با ایران در ارتباط مستقیم است و هر چه تا کنون به دست آورده با هدایت‌ها و توصیه‌های راهبری ایران به دست آورده است. برای کسی پوشیده نیست که روابط بسیار نزدیکی میان اعضای اخوان با تهران وجود دارد و از همین رابطه است که تاثیرپذیری سیاست‌های ایران بر جنبش حماس را نیز شاهدیم.
    در پایان یادداشت به واقعیت ترکیه نیز اشاره می‌شود و نویسنده می‌نویسد: بی‌شک الگوی ترکیه که هیئت حاکمه آن از چهره‌های نزدیک به اخوان المسلمین محسوب می‌شوند نیز پیش روی اخوانی‌ها قرار دارد. غرب به ویژه ایالات متحده تمایل بسیار دارد که ترکیه بر این جریان اثر گذاشته و سیاست‌های اخوانی‌ها را کنترل کند. به ویژه این که اعضای حزب عدالت و توسعه ترکیه در حقیقت خود را شاخه‌ای از اخوان المسلمین می‌دانند. ترکیه نیز بی‌میل نیست که به اخوانی‌ها نزدیک شده و بر آنها اثر بگذارد. سفر مقامات ترکی به قاهره و دیدارشان با مقامات اخوان المسلمین و سفر مکرر مقامات اخوان المسلمین به آنکارا دلیلی بر این ادعا است. حال پرسش این است اخوان المسلمین میان ایرانی که در رسیدن به موفقیت‌هایش بی‌اندازه کمک کرده با ترکیه‌ای که الگوی ایدئولوژی خود را از اخوان المسلمین مصر قرار داده، کدام یک را بر می‌گزیند؟

  16. شبنم می‌گه:

    ویدئو زیر چگونگی پیدایش NED ، خانه آزادی و دیگر سازمانهای براندازی توسط صهیونیستهای یهودی ، و سازمان سیا را شرح می دهد. این ویدئو انقلابات مخملین که در ایران – مهره های سبز- و دیگر کشورهای منطقه شکل گرفت را شرح می دهد و دست اندر کاران آن – که اغلب یهودی صهیونیست
    هستند و منافع *اسراییل* را به پیش می برند – افشا می کند. اغتشاشات سوریه از نوع مخملی است که باید عاملین آن – از جمله ایرانیان عامل – را رسوا کرد.

    http://thepassionateattachment.com/2011/04/29/exposing-democracy-promotion-in-the-middle-east-%d8%aa%d8%b9%d8%b2%d9%8a%d8%b2-%d8%a7%d9%84%d8%af%d9%8a%d9%85%d9%82%d8%b1%d8%a7%d8%b7%d9%8a%d8%a9-%d8%a7%d9%84%d8%a8%d8%a7%d8%b7%d9%84/

  17. شبنم می‌گه:

    کیهان برزگر از تحلیلگران * محافظه کار* است که تحلیل هایش را بر پایه رضایت غرب و جناحی در ایران با ارائه
    حداقل که نه *سیخ بسوزد و نه کباب* شکل می دهد. این فرد از آنجاییکه نمی خواهد بندهایش یا شاید هم پل هایی که در غرب ، بخصوص دانشگاه هاروارد – برای خود درست کرده است را از دست دهد، در نتیجه ، تحلیل هایش نه برپایه منافع ایران یا آمریکا بلکه منافع *خودش* می نویسد که منافعش در دوقطب – غرب و ایران –حفظ شود.
    تحلیل های کیهان برزگر در مورد ترکیه و لیبی بسیار محافظه کارانه است. در ضمن با نگفتن بعضی حقایق روشن، می خواهد غرب و قدرتهای منطقه را از خود نرنجاند که مبادا **منافعش ** در خطر بیافتد . مثلا» به مقاله زیر نگاه کنید که این شخص بدون اینکه اطلاعات زیادی در مورد حرکت مردم عرب بدهد به حداقل و آنهم

    http://www.tabnak.ir/fa/news/162113/ایران-و-تحولات-جهان-عرب

    کلیشه ای که *نه سیخ بسوزد و نه کباب* بسنده کرده است و سیاست **نادرست** سایت کیهان و الف علیه قذافی و بنفع عاملین سازمان سیا که رسانه های غربی به آنان لقب «شورشیان» – جان مک کین و اوباما از این عاملین دفاع می کنند و 60 بلیون دلار از ثروت مردم لیبی را غیر قانونی در اختیار گرفته اند که در نهایت کشور لیبی را *تجزیه * کنند، را بخورد این و آن می دهد. آیا حمایت از سیاست های آمریکا و ناتو و انگلیس بنفع مردم لیبی یا ایران یا منطقه است؟ جواب منفی است. مثلا» به جمله زیر توجه کنید:

    {درباره لیبی، نگاه ایران متفاوت است. ایران و لیبی در گذشته روابط محتاط و واقع‌گرایانه‌ای را تنظیم کرده بودند. قذافی به ایران در جنگ با عراق کمک کرد، ولی موضوع ناپدید شدن امام موسی صدر، یکی از رهبران برجسته شیعی در ١٩٧٨، همچنان از لحاظ ارزشی برای ایران مهم است؛ اما سیاست کلی ایران، حمایت از جنبش‌های مردمی در لیبی است.}

    این همان سیاست کیهان و سایت الف است که علیه لیبی و قذافی بلند شدند. آیا هیچ کشور عربی ،از جمله فلسطین ، به ایران در مقابل صدام متجاوز کمک کرد ؟ سوریه علیه ایران اقدام نکرد. تنها قذافی بود که به ایران کمک کرد. سایت کیهان و الف در عوض کمک قذافی با دشمنان قذافی هم پیاله شدند، آنهم با جنایتکارانی نظیر جان مک کین و اوباما – دلقک صهیونیسم، و از عاملین سازمان سیا که نام «شورشیان» برخود نهاده اند حمایت کردند.

    کیهان برزگر بعنوان تحلیگر باید اینقدر شجاعت داشته باشد که تحلیل هایش نمایانگر حقایق باشد نه اینکه برپایه *نه سیخ بسوزد و نه کباب* آن را شکل دهد.
    من از نظر سیاسی به نظرات خانم شیرین هانترنزدیک نیستم ولی مقاله زیرکه درمورد روابط ایران و ترکیه و قدرتهای منطقه نوشته شده است را با حقایق نزدیک تر می بینم تا تحلیل های کیهان برزگر..
    http://peace-ipsc.org/publications/articles/turkish-activism-and-iran%E2%80%99s-national-and-regional-interests
    خانم هانتر که خود آذری هستند به ایرانیان در مورد سیاستهای ترکیه و زنده کردن امپراتوری عثمانی گوشزد می دهند و می نویسند:
    The AKP with its ideology which combines Islam and Turkish nationalism has a greater vision of Turkey as a new reincarnation of the Ottoman sphere of influence bound by links of trade, investment, culture and, in some areas language and ethnicity, with Turkey as the linchpin.
    بعلت پروپاگاندای مغرضانه غرب علیه ایران و همکاری عاملین ایرانی نما که زیر نقاب «اپوزیسیون» مخفی و بعنوان مهره های غرب عمل می کنند، ترکیه را «دموکراتیک» و ایران را «غیر دموکراتیک» برای مردم غرب تصویر کرده اند. این در جایی است که خانم اردوغان لچک به سردارد و اردوغان برای حق حجاب زنان فعالیت می کند – که ممکنست هر دو برای جلب مشتری بیشتر و نفوذ در بین اعراب و دیگر مردم مسلمان منطقه صورت بگیرد . او می نویسد:

    «At the same time Turkish Islam is seen by many in the Muslim World and by the West as more progressive than that practiced in other Muslim majority countries and hence non-threatening.»
    خانم هانتر به ایران هشدار می دهد:

    For example, Iran should worry about becoming too dependent on Turkish markets for its natural gas because should relations sour, as they have done so often in the past, Turkey can replace Iran with other sources of supply, notably Russia and Iraq.
    ایشان می گوید که ایران برای فروش نفت و گاز نباید به بازار ترکیه تکیه کامل داشته باشد و اعتماد کند زیرا ترکیه برای منافع خود هر موقع صلاح دید می تواند نفت ایران را از گردونه خارج و با دولت روسیه یا عراق قرارداد امضاء کند. ترکیه در مقابل ایران مانند *روسیه * عمل می کند ولی بخاطر *مسلمان* عرضه کردن خود می تواند خطرناک تر از روسیه باشد. روسیه از لحاظ صادرات نفت به ترکیه رتبه اول را دارد.
    اردوغان با لبخند روابط خود را در عراق گسترش می دهد و تا بحال چندین بار به عراق سفر کرده است. این در جایی است که ترکیه با آمریکا – ناتو و اسراییل علیه کشورهای اسلامی همکاری می کند و این خدمت هنوز همچنان ادامه دارد. اخیرا» توافق بین دو حماس و فتح به نام ترکیه و مصر رقم خورد و نام ایران که اینهمه به مردم فلسطین و عرب کمک کرده است در اخر اشاره ای شد. اردوغان با مشتی شعارهای دروغ که هیچکدام به حقیقت نپوسته است توانست خدمات مردم ایران به فلسطین را به اسم ترکیه بنویسد. ما از دست اندرکاران سیاست خارجی می خواهیم که این موضوع برای مردم جهان و ترکیه روشن شود که اردوغان نمی تواند با کارت مردم عرب از غرب به نفع خود امتیاز بگیرد. این خانم اضافه می کند:
    What is significant is that Turkey has made these inroads without substantial change in its relations with Israel. For example, despite some tensions in Turkish –Israeli relations, because of first the spat between Erdogan and Simon Peres in Davos and the Mavi Marmara incident, there has been no rupture in Turkish-Israeli military and other ties .Indeed, the fact that Turkey is on speaking terms with Israel has rendered it more attractive to the Arabs , including potentially HAMAS, as a viable mediator.
    جملات بالا همان چیزی را می گوید که من بارها نوشته ام. ترکیه بدون اینکه تغییرات اساسی در روابط خود با اسراییل بوجود آورد فقط با چند شعار توخالی سعی به بسط نفوذ ترکیه بین اعراب و حتی ایرانیان کرد که مورد قبول «سیاستمداران ایرانی» هم قرار گرفت. امروز اردوغان بعنوان سخنگوی غرب – به قذافی دستور می دهد که از *کشورش* بیرون رود. چند روز پیش اردوغان به خود *جرأت* داد که به سوریه بگوید «ترکیه در مقابل نسل کشی در سوریه ساکت نخواهد نشست». این همان سخنان دشمنان مردم منطقه یعنی غرب و اسراییل است. ترکیه باید بداند که انقلاب مخملین در سوریه در نظر دارد با کمک عاملین اخوان المسلمین و دولت انگلیس و آمریکا تغییر رژیم را در سوریه پیاده کند. بنابراین رهبران سوریه *حق دارند* برای نظم کشور در
    مقابل مشتی اوباش ازخود دفاع کنند. ترکیه بهتر است دست از همکاری با دشمنان مردم مسلمان و منطقه بردارد و نقاب دروغین «ترکیه دموکرات » را از صورت به پایین کشد. بهمین علت خانم هانتر می نویسد ایران نباید گول شیادان را بخورد:

    Iran, therefore, should not be fooled by the smiling Turkish foreign minister who is the theoretician of Turkey’s new policy of Zero Problems and creating strategic depth for Turkey.

    مقاله کیهان برزگر در مورد ترکیه باز بر مبنای *نه سیخ بسوزد و نه کباب* نوشته شده است که گمراهی افراد را به ارمغان می آورد.
    http://www.tabnak.ir/fa/news/162113/ایران-و-تحولات-جهان-عرب
    ایران در طی سی و دو سال گذشته با فداکاری و صبر زیاد و حمایت از منافع فلسطین علیه صهیونیسم جهانی بوده است. مردم ایران در این رابطه زجر فراوان دیده اند. در زمان تجاوز صدام به ایران فلسطین به رهبری عرفات از دشمن ایران یعنی صدام دفاع کرد ولی ایران هیچوقت از حمایت فلسطین دست بر نداشت. آیا ترکیه کوچکترین قدمی در حمایت از فلسطین در این دوران و سال های بعد از آن برداشت ؟ ترک ها همیشه با منافع غرب و اسراییل همکاری کرده اند و می کنند. مبتکر روز قدس – که امروز بین المللی شده است و در روشنگری فاجعه فلسطین به جامعه بین المللی نقشی مهمی ایفا کرد – ایران است. ولی همانطوریکه می دانیم ترکیه از همان ابتدا در کنار اسراییل و آمریکا باقی ماند و هنوز هم باقی است. اردوغان با شعارهای توخالی پی در پی سعی کرد محبوبیت احمدی نژاد در میان مردمعرب را از آن خود سازد و محبوبیت خود را افزایش دهد تا با این کارت بتواند امتیازات بیشتری از غرب برای ترکیه و حزب خود بگیرد. روابط ترکیه با ایران بر پایه منافع اقتصادی ترکیه و نفوذ در آذربایجان شکل گرفته است و ایران نباید بهیچوجه به این *رابطه* بستگی کامل داشته باشد و باصطلاح تمام تخم مرغهایش را در سبد ترکیه بگذارد. اعراب ناسیونال هم از حیله های ترکیه با خبرند. چنانکه انگری عرب می نویسد:
    «..[T]he Hamas-Fatah rapprochement and its indications regarding Syria’s regional stand, the Turkish sinister attitude towards Syrian developments, Turkey’s role in Libya and the Saudi sudden abstinence from criticizing Turkey as they violently did in the aftermath of the flotilla incident. In Egypt, it is still unclear how the MB are cooperating with the Turkish government, but I do think that they will be the middle ground between Turkish and Saudi influence in the face of other secular nationalist and pan-Arab trends there. It is not the only factor of course, but it does provide answers to otherwise inexplicable moves and shifts.»
    یادمان باشد که مردم ایران در این سی و دو سال بعلت سیاست ایستادگی و پشتیبانی از مردم فلسطین سختی زیادی را متحمل شده اند. ترکیه بدون ذره ای تنش باغرب یا اسراییل و با کمک مشتی شعارهای پوچ و تو خالی و نخست وزیری «مسلمان» که خانمش روسری می پوشد ، دارد سیاستهای توسعه گرانه خود را با کمک غرب و اسراییل بجلو می برد و تا بحال توانسته است روابط خود با اسراییل و غرب را همچنان گرم نگه دارد.
    ترکیه بهیچوجه بدون حمایت امپریالیسم و صهیونیسم نمی تواند اینگونه عمل کند.
    http://angryarab.blogspot.com/2011/05/turkey-and-muslim-brotherhood.html

  18. شبنم می‌گه:

    لیبی *جواهر* آفریقاست که جنایتکاران غرب با حمایت ایرانی نماهای عامل نظیر آرش نراقی ، مهرزاد بروجردی ، آذر نفیسی ، عباس میلانی ، رضا براهنی ، نیره توحیدی و دیگران – آن را با خاک یکسان کردند و قصد تجزیه لیبی را دارند زیرا قذافی یک رهبر مستقل است و ایده اتحاد اعراب و اتحاد آفریقا از آن اوست. جنایتکاران غرب از چیزی که بشدت می ترسند * اتحاد اعراب* یا *اتحاد آفریقاییان* است زیرا سیاست *جدایی بیانداز و حکمرانی کن* را در سلطل آشغال می اندازد.
    در ویدئو زیر مهدی داریوش ناظم الرعایا تحلیل خوبی از اهداف غرب در لیبی بدست می دهد.

    http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=24677

  19. شبنم می‌گه:

    ارن باقلالیلار در مورد نقض آزادی بیان و سرکوب انتشارات در ترکیه می نویسد:
    Today, nearly 70 journalists are inside the prisons of the state of Turkey. Most of them are imprisoned under terrorism allegations only, without any clear indictments. These pre-trial detentions can last years. Such prolonged pre-trial detentions have become a tool to punish those who oppose the government. You may be acquitted after a trial, but that won’t let you recover two or three years that you have lost in prison.
    According to a recent report of the Organization for Security and Co-operation in Europe, the number of journalists in Turkey’s prisons is double the respective numbers of imprisoned journalists in Iran and China.
    غرب و اسراییل نه تنها رسانه های خود را علیه ترکیه بکار نگرفته اند – بعکس ایران – بلکه چهره ترکیه را به دروغ *دموکراتیک* تصویر می کنند، زیرا ترکیه همیشه در جهت منافع آمریکا و اسراییل عمل کرده است. باقلالیلار می نویسد:
    {امروز نزدیک به 70 نفر از ژورنالیستهای ترکیه در زندان های دولت بسر می برند. بیشتر آنان فقط به «تروریسم»
    متهم شده اند بدون اینکه محکوم شوند. برپایی دادگاههای قبل ازمحکومیت افراد ممکنست سال ها بطول کشد. این دادگاهها بعنوان اهرمی علیه مخالفان دولت بکار گرفته می شود. شخص ممکنست بعد از دادگاهی شدن ، بیگناهی او ثابت شود اما نیروی شخص که در این دو سه سال برای اثبات بیگناهی اشت تلف شده است جبران نخواهد شد.}
    سئوال اینست که چرا ترکیه توسط اسراییل وغرب «سکولار و دموکراتیک» به دنیا معرفی می شود و از هرگونه تحریم اقتصادی ، جنگ های خانمانسوز، پروپاگاندای ترکیه هراسی بدور می ماند ، ولی ایران اینگونه محاصره اقتصادی، نظامی ، فرهنگی و دیپلماتیک می شود و مکرر تهدید به جنگ می شود که هیچ کشوری تاکنون اینطور مورد غضب و توهین مشتی جنایتکار قرار نگرفته است ؟ وضعیت ایران در دنیا از این لحاظ بیسابقه است. اپوزیسیون خود فروخته ، بخصوص مهره های *سبز* در پروپاگاندای غرب شرکت دارند و به این امر کمک می کنند. شرمتان باد.
    خب، مگه لیبی به غرب کمک نمی کرد؟ مگه به شهروندان غربی کار نداد و نفت را در اختیار کمپانی های نفتی قرار نداد؟ چطورشد امروز غرب به اردوغان ماموریت می دهد که از قذافی بخواهد از *کشورش* بیرون رود؟
    کسی که باید از لیبی بیرون شود همانا مغرضان غرب و پادوی آنان ترکیه و اتحادیه عرب اند نه قذافی. آمریکا و اسراییل سعی دارند ترکیه را بعنوان یک سیستم «دموکراتیک» به کشورهای مسلمان بفروشند. این عمل در جهت برپایی حکومت جهانی * به رهبری زرسالاران یهودی صورت می گیرد که چیزی جز *قفس آهنین* نیست. از این رو غرب ترکیه را بعنوان سیستمی » نمونه » معرفی می کنند چون ترکیه اسراییل را به رسمیت شناخته و با آن روابط نزدیک نظامی دارد. لیبی این رابطه را با اسراییل نداشت. البشیر این رابطه را با اسراییل نداشت. ترکیه همچنان در خدمت منافع اسراییل وامپریالیسم آمریکا در منطقه عمل می کند و سعی دارد نفوذ اخوان المسلمین ترکیه را در کشورهای عربی و آسیای مرکزی بنفع منافع خود و غرب بسط دهد. البته غرب از این امر حمایت می کند. هشیار باشید.
    http://mrzine.monthlyreview.org/2011/buglalilar080511.html

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s