لینک‌های روز (29-03-2008)


مشترک خوراک بامدادی شوید
کامل
فقط مطالب
فقط لینکدونی

2 دیدگاه برای «لینک‌های روز (29-03-2008)»

  1. دوست گرامی

    این مطلب هم از وبلاگ ترجمه اخبار ترکی است:

    » سال 2040 فلاكت بار ترين سال دنيا خواهد بود

    پاريس و برلين به بيابان تبديل خواهد شد. لندن زير آب خواهد رفت. اروپا در تابستان دماي 49 درجه را تجربه خواهد كرد.
    پاريس و برلين به بيابان تبديل خواهد شد. لندن زير آب خواهد رفت. اروپا در تابستان دماي 49 درجه را تجربه خواهد كرد.
    به گزارش سرويس اجتماعي سايت خبري قدس به نقل از گازته وطن تركيه، جيمز لاولاك، از مشهورترين اقليم شناسان جهان با اشاره به اينكه گرم شدن زمين پديده اي اجتناب ناپذير است سال 2040 را فلاكت بارترين سال دنيا اعلام كرد.
    لاولاك ضمن تأكيد بر اينكه از اين به بعد پيشگيري ها هيچ فايده اي نخواهد داشت مهمترين اثرات گرمايش جهاني براي 32 سال بعد را اينچنين عنوان كرد:
    6 ميليارد نفر در دنيا اسير سيل، خشكسالي و بي غذايي خواهند شد.
    ساكنين جنوب اروپا و خاورميانه به كانادا، استراليا و انگلستان كوچ خواهند كرد. براي اين افراد كمپهاي مهاجرين درست خواهد شد.
    بخاطر تأثيرات شرايط آب و هوايي جنگهاي نژادي رخ خواهد داد.
    اگر حتي از همين امروز هم انسانها از تكنولوژيهاي سازگار با محيط زيست استفاده كنند. يا برعكس از ذغال و ماشينهاي چهار ديفرانسيل استفاده كنند باز هم هيچ تأثيري روي گرمايش جهان نخواهد داشت چرا كه ديگر بسيار دير شده است!
    دماي هواي تابستان در اروپا به طور متوسط بين 43 تا 49 درجه در تغيير خواهد بود. بخاطر افزايش دما در اروپا صنعت كشاورزي به پايان خود خواهد رسيد.
    بيابان تا نقاطي از اروپاي مركزي پيشروي خواهد كرد و به پاريس و حتي برلين خواهد رسيد.
    لندن به دليل بالا آمدن رود كمبريج به طور مداوم با سيل و زير آب رفتن دست و پنجه نرم خواهد نمود.
    چين به كشوري غيرقابل سكونت تبديل خواهد شد. به همين خاطر چينيها به آفريقا نقل مكان خواهند نمود. به همين منظور؛ چين از هم اكنون مشغول فعاليتهايي در آفريقاست. روسيه هم به سيبري كلونيزه خواهد شد.
    بنگلادش از نقشه جهان حذف خواهد شد!
    روي زمين 80 درصد انسانها امكانات زيستي ندارند. يعني ظرفيت زيست زمين 20 درصد جمعيت جهان است. در سال 2040 اين هشتاد درصد خواهند مرد!
    ترجمه:وبلاگ ترجمه اخبار تركيه »

    چی فکر می کنی؟
    فکر می کنی این وبلاگ قابل اعتماده که این همه ازش مطلب لینک میدی؟ (;

    لایک

  2. @ Mohsen:

    سلام ممنون که اشاره کردی. در واقع این وب‌لاگ از همه جور روزنامه و نشریه معتبر و غیر معتبر ترکیه مطلب می‌نویسه .

    جالبه که یکی از قوانینی شخصی من موقع لینک دادن اینه که جایی که بهش لینک می‌دم دست‌کم خودش داری مرجع و منبع باشه. ولی در این چند مورد خاص انگار این قانون رو خودم هم رعایت نکردم.
    انتقاد سازنده و درست شما قبول.
    حق با شماست 🙂

    لایک

من همه‌ی کامنت‌های وارده را می‌خوانم. اما ‌لطفا توجه داشته باشید که بنا به برخی ملاحظات شخصی از انتشار و پاسخ دادن به کامنت‌‌هایی که (۱) ادبیات تند، گستاخانه یا بی‌ادبانه داشته باشند، یا (۲) در ارتباط مستقیم با موضوع پستی که ذیل آن نوشته شده‌اند نباشند و یا (۳) به وضوح با نشانی ای‌میل جعلی نوشته شده باشند معذور هستم. در صورتی که مطلبی دارید که دوست دارید با من در میان بگذارید، از صفحه‌ی تماس استفاده کنید. با تشکر از توجه شما به بامدادی.

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: