چگونه نماینده‌ی آمریکا در سازمان ملل شویم

این پست ترجمه‌ی آزادی است از یکی از مطالب وبلاگ عالی Iran Afairs (مقداری هم به محتوای آن اضافه کرده‌ام).

اخیرا کاردار آمریکا در سازمان ملل به روسیه اعتراض کرده که اعمال زور یا تهدید علیه کشورها خلاف منشور سازمان ملل است.

چه جالب،‌ ناگهان دولت آمریکا قوانین بین‌المللی و منشور سازمان ملل را کشف کرد!!! از هیاهوی رسانه‌های غربی برای قلب واقعیت ماجرای روسیه-گرجستان که بگذریم، چه کسی است که نداند ماجرای درگیری نظامی روسیه در اوستای جنوبی هیچ شباهتی به حمله‌ی متجاوزانه‌ی آمریکا به عراق در سال 2003 ندارد و اصولا نباید این دو موضوع را با هم مقایسه کنیم. اما بد نیست محض کمی تفریح و فقط برای این‌که موضع قانونی و رسمی دولت آمریکا درباره‌ی «قوانین بین‌المللی» و «سازمان ملل» هم کمی روشن‌تر برایمان جا بیفتد نگاهی بیاندازیم به سخنان آقای جان بولتون– نماینده‌ی آمریکا در سازمان ملل در سال‌های 2005 و 2006- درباره‌ی اهمیت قوانین بین‌المللی:

اشتباه بزرگی است اگر ما کوچکترین اعتباری برای قوانین بین‌المللی قایل شویم. حتی اگر منافع کوتاه مدت ما چنین ایجاب کند، در دراز مدت کسانی که فکر می‌کنند قوانین بین‌المللی دارای کوچکترین معنایی هستند، همان‌هایی هستند که می‌خواهند آمریکا را تحت فشار قرار دهند.

ایشان در حضور دانشجویان درباره‌ی دوران دانشجوی‌اش در دانشگاه ییل می‌گوید:

وقتی این‌جا دانشجو بودم، هیچ واحد درسی در حقوق بین‌الملل نگرفتم. راستش را بخواهید فکر نمی‌کنم هیچ‌چیزی را از دست داده باشم.

اگر امروز ده طبقه از سازمان ملل خراب شود، کوچکترین فرقی نمی‌کند -- جان بولتون، نماینده‌ی وقت آمریکا در سازمان ملل

و دیدگاه ایشان درباره‌ی سازمان ملل:

چیزی به نام «سازمان ملل» وجود ندارد. فقط جامعه‌ی بین‌المللی است که تنها ابرقدرت جهان [آمریکا] می‌تواند آن را رهبری کند.

و باز هم دیدگاه ایشان درباره‌ی سازمان ملل:

سازمان ملل می‌تواند یک ابزار مفید برای اجرای سیاست‌‌ خارجی آمریکا باشد.

متوجه شدید برای رسیدن به مقام «نمایندگی آمریکا در سازمان ملل» باید چه جور موضع‌گیری‌هایی داشته باشید؟ قوانین بین‌المللی را رسما و علنا بی‌ارزش بدانید و سازمان ملل را هم در بهترین حالت ابزاری برای اجرای سیاست‌های آمریکا تلقی کنید. اگر از این حرف‌ها زیاد بزنید شما هم این شانس را خواهید داشت که روزی به مقام نمایندگی آمریکا در سازمان ملل نایل شوید.


مشترک خوراک بامدادی شوید
کامل
فقط مطالب
فقط لینکدونی

نویسنده: bamdadi

A little man with big dreams.

15 دیدگاه برای «چگونه نماینده‌ی آمریکا در سازمان ملل شویم»

  1. امریکاییان همیشه خود را مالک کره زمین می دانستنه اند.
    … بسیار عالی و مستند ، حقایق عینی رو بیان می کنی.

    متشکرم

    لایک

  2. آقای بولتون یک سیاستمدار راست افراطی است و نباید صحبتهایشان را با سیاست های آمریکا اشتباه کرد.
    فراموش نکنیم که آمریکا سازمان ملل را بوجود آورد.

    لایک

  3. مرديم از شيريني…! اين بنده خدا «Sir Masih Reyhani» هم دلش خوشه! خاتمي خودش از رو رفته، ولي اين بابا…
    فكر مي‌كنم اول بايد به دو تا سؤال جواب بده بعد: 1- خاتمي چه كرد؟ 2- خاتمي چه خواهد كرد؟

    لایک

  4. جان بولتون یک دست راستی تندرو است و در نظرش تنها آنها که قدرت موثر دارند میتوانند حرف بزنند. هیچ ارزشی برای حقوق بین المللی قائل نیست و تنها ابتیاع منافع آمریکا از هر روش ممکن فکر میکند. تعبیر اگر ده طبقه از سازمان ملل کم شود هیچ اتفاقی نمیفتد یعنی اینکه بسیاری از این کشورهای کوچک فقط میتوانند مثل نویز مزاحم منافع ما باشند تا اینکه کمک کنند.

    بهر صورت این نکبت از مجالس آمریکا رایی نیاورد و بوش با زور او را مدتی در سازمان ملل نگاه داشت. من فکر میکنم در کل امر خیری بود و باعث شد جهانیان از بوش و آمریکا متنفر شوند.

    لایک

  5. البته این یک واقعیته که تقریبا هر کشوری از دنیا قصد استفاده ابزاری از سازمان ملل داره و این محدود به آمریکا نیست. منتهی تقلیل سیاست های دولت آمریکا به صحبت های نماینده احتمالا کانسرواتیو اونها در سازمان ملل را درست نمیدونم. این همونقدر اشتباهه که سیاست های جمهوری اسلامی را در حرف های بی منطق احمدی نژاد دیدن. البته گمون می کنم پستت حالت طعنه داشت و نمیشه اون رو یک نوشته استدلالی دونست.
    ضمنا من هم میخوام مثل تو شروع کنم لینک روزانه بزنم وسط صفحه. اسمایلی تقلید 😀

    لایک

  6. به حامی: دمت گرم، منم می‌خواستم همین پاسخ رو بدم، ولی توی این چند روز فرصت نشده بود ولی الان که دیدم کامنت گذاشتی کلی کیف کردم. مرسی.

    لایک

من همه‌ی کامنت‌های وارده را می‌خوانم. اما ‌لطفا توجه داشته باشید که بنا به برخی ملاحظات شخصی از انتشار و پاسخ دادن به کامنت‌‌هایی که (۱) ادبیات تند، گستاخانه یا بی‌ادبانه داشته باشند، یا (۲) در ارتباط مستقیم با موضوع پستی که ذیل آن نوشته شده‌اند نباشند و یا (۳) به وضوح با نشانی ای‌میل جعلی نوشته شده باشند معذور هستم. در صورتی که مطلبی دارید که دوست دارید با من در میان بگذارید، از صفحه‌ی تماس استفاده کنید. با تشکر از توجه شما به بامدادی.

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: