در هر یک از پستهای این مجموعه، یک «وبلاگ» از «وبلاگستان» معرفی و پیشنهاد میشود. عرصهی معرفی وبلاگ مثل پرواز با گلایدر است: هم هیجان دارد و هم خطرناک است! پس این معرفیها را با در نظر گرفتن این چهار نکته انجام میدهم: یکم اینکه این معرفیها لزوما به معنای تایید همهی نظرات یا نوشتههای نویسندهی وبلاگ معرفی شده نیست و در واقع من معمولا نویسندهی این وبلاگها را اصلا نمیشناسم. دوم اینکه صرفا وبلاگهایی را معرفی میکنم که به نظرم «ارزش» خوانده شدن دارند. سوم اینکه (بدیهی) معرفی وبلاگها در این مجموعه به آن معنا نیست که وبلاگهایی که اینجا معرفی نمیشوند به نظرم ارزش خوانده شدن ندارند! چهارم اینکه اگر روزی روزگاری وبلاگ نویس «الف» و «ب» را معرفی کردم که خواسته یا ناخواسته دشمن خونی هم از آب درآمدند امیدوارم خودشان یا دیگران از من دلگیر نشوند که چرا هر دو را معرفی کردهام!
ترجمه و نوشتههای امیرمهدی حقیقت
آقای امیرمهدی حقیقت احتمالا برای خیلی از ما دیگر شناخته شده است. او مترجمی جوان است که تا به حال چند کتاب ترجمه یا منتشر کرده، مثل «خاک غریب»، «خوبی خدا»، «فانگلیش» (گردآوری به زبان انگلیسی) و غیره.
او در وبلاگش کم و بیش دربارهی دغدغهها و چالشهایی که در کار ترجمه با آنها رو به رو میشود مینویسد. او نه تنها بسیار دقیق و جذاب و مینویسد بلکه ما را با دنیایی ورای ترجمه آشنا میکند. در لا به لای پستهای او میتوانید پیچیدگیها، ظرافتهای فرهنگی و بومی و آن بخش «غیر قابل ترجمه»ی زبان را بهتر لمس کنید.
مثلا این پست این وبلاگ به نام «بوپیپ کوچولو» را که چند ماه پیش خواندم هنوز از ذهنم بیرون نرفته است. راستی چند وبلاگ را میشناسید که پستی داشته باشند که بعد از چند ماه هنوز از ذهنتان بیرون نرفته باشد و دقیقا بدانید آنرا کجا خواندهاید؟
او حتی وقتی میخواهد چیزی را معرفی کند یا از جایی نقل قول کند این کار را به شیوهای جذاب و مفید انجام میدهد. مثلا ببینید چطور این آدم با نثری ساده و جذاب و آوردن چند مثال و نقل قول ما را متوجه اهمیت «کتاب مستطاب آشپزی» و آثار آقای نجف دریابندری میکند.
از من میپرسید معطل نکنید و مشترک وبلاگ آقای امیرمهدی حقیقت شوید. کافی است روی تصویر زیر کلیک کنید:
وبلاگ ترجمه و نوشتههای امیرمهدی حقیقت
.
بامدادی | نجواها | یکعکاس | [silent-clicks] |
استفاده از مطالب و عکسهای منتشر شده در وبلاگها و فوتوبلاگهای من به شرط «نقل قول دقیق»، «ذکر ماخذ» و «ارجاع لینک به اصل پست» بلا مانع است. |